Är du precis som jag som bara svettas hela natten när jag ska sova? Ja det har varit ett stort problem för mig i vart fall, och det har stört min djupsömn jätte mycket. Det gör att jag inte känner mig utvilad när jag vaknar upp, vilket känns helt fel med tanke på att det är hela tanken med att sova om natten.

Min lösning på detta var att leta upp och köpa den svalaste sängen jag bara kunde hitta på nätet. Och det kan jag säga att det var lättare sagt än gjort. För att göra en lång historia kort, så gick jag in på Sängar som enbart handlar om vilka sängar, täcken och andra sängtillbehör som är svalast.

Varför sover man bättre med sval säng för då?

Man kan enklast förklara det med att du slipper att vakna upp flera gånger på natt. Kort och gott så är det som så att du får mindre kvalitets sömn om du vaknar flera gånger per natt. Många känner säkert igen känslan av att man är tröttare när man vaknar, än när man gick och la sig.

De med för varm säng är en utav dessa anledningar till varför man vaknar upp många gånger per natt. Jag valde att köpa den svalaste sängen jag kunde hitta, vilket var en Hästens säng. Vist kostade den en hel del, men jag tycker att det var värt vart ända en krona om jag ska vara ärlig.