Fullkomlig:

Möjlighet att ansluta till Internet via kabel eller Wi-Fi för snabb tillgång till nödvändig information.
Möjligheten att styra inte bara från fjärrkontrollen, men också från en smartphone eller surfplatta.
Möjligheten att spela spel utan konsoler och datorer.
Tillgång till roliga och användbara appar.
Tillgång till en stor databas med kabelkanaler, filmer, tv-serier, Tecknade serier och TV-program.

Olägenhet:

Ett något högre pris jämfört med konventionella TV-apparater.
Högre inträdeshinder för icke-smartphone-användare.
Detta är inte den mest kraftfulla saker för mobila spel.

Vilka är de smarta TV-versionerna?

Smarta TV-apparater från olika tillverkare är utrustade med olika operativsystem. Alla är mycket lika, men de har sina egna egenskaper, fördelar och nackdelar. De mest populära operativsystemen för SMART TV är Tizen OS, Patchwall, Android TV och webOS.

Tizen OS är installerat på TV-apparater från det koreanska företaget Samsung och kännetecknas av den enklaste hanterbarheten och flexibiliteten i inställningarna. Streamtajm från Dreamfilms TV installeras ofta på Sony Smart TV, som kännetecknas av ett brett utbud av verktyg, mer funktionalitet än konkurrenter och kompatibilitet med olika prylar.

Smart-TV

webOS finns på LG smart TV . De har en trevlig minimalistisk gränssnitt och en bekväm Smart Dela funktion så att du kan visa videor, foton och andra filer från externa medier.
Patchwall fungerar på Xiaomi och Redmi Tv. Den har ett lätt gränssnitt med släta animationer, horisontell rullning av innehåll och enkel inlärning.
Slutsats

Som du kan se, år 2020, detta är en stor marknad för SMARTA TV-Apparater, som, även om de kostar lite mer än den vanliga versionen, men för denna extra avgift erbjuder avancerade funktioner, många funktioner, förmågan att spela spel med en gamepad, lyssna på musik, titta på hundratals TV-kanaler, kontrollera dig själv med en smartphone, titta på videor från en gadget, surfa på Webben, titta på YouTube, Netflix och andra populära tjänster.